2013-s katalógus

Minikatalógus

Hírlevél

Név:
Email:
If you see this, leave this form field blank and invest in CSS support.

Üzleteink

Rólunk

Mindannyiunk számára fontos egyéni stilúsunk. Igyekszünk saját magunk harmonikus, karakteres életteret kialakitani otthonunkban, irodánkban. A kényelmes és funkcionális aurát nagyban befolyásolja életterünk bútorzata. Munkaközösségünk célja, hogy a vásárlóink számára a megfelelő bútordarab kiválasztása is maradandó, szép élmény lehessen. Éppen ezért igyekszünk a legnagyobb tudással kiszolgálni Önt, hogy az új bútor gondolatától a lázas berendezkedésig, mindvégig kellemes élményben részesüljön.

Két évtizednyi szakmai tapasztalat áll mögöttünk. Három erdélyi városban állunk ügyfeleink rendelkezésére és segítjük őket a megfelelő , harmonikus otthon kialakitásában. Kedves vásárlóinkat csikszeredai, sepsiszentgyörgyi, marosvásárhelyi és székelyudvarhelyi üzleteinkben megbízható szakértelemmel várjuk. A kellemes és biztonságos környezet számunkra is igen fontos, éppen ezért csak minőségi áruval állunk ügyfeleink rendelkezésére. Legjelentősebb beszállitónk a lengyelországi Black Red White, Európa egyik legnagyobb, legjelentősebb bútorgyára. Termékeinkkel könnyen és gondtalanul alakíthatja ki modern és kényelmes életterét, legyen az szeretett otthona vagy funkcionális irodája. Kifinomult formákkal és bő választékkal várjuk klienseinket.

Üzleteink emberközeliek, hiszen a vásárlót személyiségéhez, igényéhez igazodó termékkel látjuk el, mindvégig elő térbe helyezve szakértelmünket. Teljeskörű szolgaltatásunk Önt nemcsak a bútor kiválasztásában, hanem az otthonába való szállitásban és összeszerelésben is segíti.

Szeretettel várjuk üzleteinkbe!

Az oldalon megjelenő árak nem érvényesek